ANVÄNDARVILLKOR

Denna webbplats (“sidan”) ägs av Företaget. Samtliga referenser till ”företaget” skall hädanefter anses vara en referens till Digital Adventures Ltd, med adressen 116 Screenworks, 22 Highbury Grove, London, N5 2EF. Samtliga referenser till ”koncernen” skall anses som referenser till den koncern som Digital Adventures Ltd tillhör, och relaterade dotterbolag.

Denna webbplats är inte avsedd för användning av personer under 18 år. Om du är över 18 år är du välkommen att använda sidan.

Om du använder sidan godkänner du följande användarvillkor som, tillsammans med vårt ansvarsfriskrivning och integritetspolicy, styr Free Spins Genies relation till dig gällande denna webbplats och användningen av den.

Begreppet “du” eller “dig” syftar på den som använder eller granskar vår webbplats.

Användarvillkor
Genom att registrera dig på Free Spins Genie (ange ditt namn, mejladress och/eller mobilnummer) godkänner du mottagandet av kommunikation i marknadsföringssyfte från Free Spins Genie och associerade webbplatser, inklusive mejl och SMS.

Innehållet på webbplatsens sidor är endast i generellt informationssyfte. Innehållet kan ändras utan förvarning.

Varken vi eller tredje part garanterar eller ansvarar för att informationen och materialet på denna webbplats är korrekt, tidsenligt, har god prestanda, är komplett, eller är lämpligt. Du medger att information och material på sidan kan innehålla felaktigheter, och vi frånskriver oss uttryckligen ansvar för sådana felaktigheter i den mesta möjliga utsträckning som tillåts av rådande lagstiftning.

Din användning av information eller material på denna webbplats är helt på egen risk, och vi ansvarar inte för den. Det är ditt ansvar att säkerställa att produkter, tjänster eller information på denna webbplats uppfyller dina specifika krav.

Denna webbplats innehåller material som ägs eller licensieras av oss. Materialet inkluderar, men är inte begränsat till, designen, layouten, utseendet, och grafiken. Kopiering förbjuds förutom när copyright uttryckligen tillåts, vilket är en del av dessa användarvillkor.

Samtliga varumärken på webbplatsen, som inte ägs eller licensieras av operatören, uppmärksammas på webbplatsen.

Oauktoriserad användning av webbplatsen kan leda till krav på skadestånd och/eller vara ett lagbrott.

Webbplatsen innehåller länkar till andra webbplatser, inklusive spelsidor som drivs av tredje parter. Dessa länkar tillhandahålls för att kunna erbjuda mer information. De innebär inte att vi stöder eller uppmuntrar dessa webbplatser. Vi ansvarar inte för innehållet på länkade webbplatser. Det är ditt ansvar att bekanta dig med användarvillkoren och spelreglerna på sidor som drivs av tredje part.

Vänligen notera att tredje part som erbjuder “gratis spel” har egna regler, som fastställs av den aktuella operatören. Restriktioner gällande din användning och/eller uttag av vinst från sådana ”gratis spel” kan förekomma. Dessa regler kan ibland gälla nya spelare, som använder webbplatsen för första gången. Reglerna varierar från spel till spel, och du bör därför alltid kontrollera användarvillkoren och reglerna som gäller på den aktuella webbplatsen. Om du är osäker på något bör du kontakta kundservice hos den aktuella webbplatsen/operatören.

Din användning av webbplatsen och eventuella dispyter som uppstår till följd av användningen av webbplatsen lyder under rådande lagstiftning i England och Wales.

Digital Adventures Ltd är registrerat för dataskydd hos Information Commissioner’s Office, med registreringsnummer ZA162534.

För mer information ber vi dig läsa vår Integritetspolicy och Ansvarsfriskrivning.